Oživíme Poříčí

Vážení Poříčáci, určitě si vzpomínáte na společnou akci Oživené Poříčí. Na popud nespokojených občanů městské části Poříčí jsme zorganizovali společně dvě setkání s občany, abychom pomohli vylepšit Poříčí, které je vedením města dlouhodobě opomíjené.

Ledacos se podařilo, díky našemu úsilí byl rekonstruován povrch chodníku v ulici Náchodská. Po dlouhé době jsme přinutili vedení města, aby trochu vylepšilo dětské hřiště u Odeonu. Díky naší společné aktivitě se podařilo urychlit rekonstrukci Petříkovické ulice a základní škola má novou fasádu. Vzhledem k dlouhodobému diskriminačnímu přístupu současného zastupitelstva a vedení města k městské části Poříčí je to však kapkou v moři. Poříčí určitě potřebuje mnohem více, aby získalo to co jiné části našeho města.

Abychom naplnili společnou vizi Oživeného Poříčí potřebujeme Váš hlas k tomu abychom ji mohli prosadit. Podpořte Oživené Poříčí tím, že podpoříte naše sdružení Žít v Trutnově v komunálních volbách! Společně to dokážeme + Oživené Poříčí = Žít v Trutnově

Oživíme poříčí